Status NM-uka 2024

Kun måneder til vi ønsker velkommen til NM-uka 2024 oppå Volhaugen den 5. – 8. september 2024. Hovedkomiteen, løypeleggerne og lederne for de forskjellige arbeidsgruppene har kommet et godt stykke med planleggingen, men det er fortsatt mye arbeid frem til september neste år. Nå i høst har O-forbundet oppnevnt TD’er for de forskjellige dagene, og vi har allerede rukket å ha to møter med dem. Hoved TD for hele arrangementet er Jan Arild Johnsen fra O-forbundet, mens Lars Skjeset, Gunnar Vatn, Øystein Haug og Atle Dengerud er TD’er for de enkelte konkurransedagene. Alle TD’ene vil være viktige for oss i det videre arbeid med planleggingen av NM. De besitter viktig erfaring og kompetanse som vi vil dra nytte av for å få arrangert et prikkfritt NM-arrangement.

Vi har fått på plass de som skal lede de forskjellige arbeidsgruppene og mannskapslisten er på plass. Det vil sikkert bli justeringer på mannskapslista helt frem til NM-uka starter, men det meste er på plass. Inderøy IL har takket ja til å ta ansvaret for parkeringen, og kanskje blir det flere oppgaver til dem. De var også medarrangør under Midtnorsk, som ble en liten generalprøve der vi fikk testet mannskapet. Generalprøven viste noen forbedringspunkt, men gikk stort sett bra. Så nå er det bare å glede seg til september 2024 😊

Inge Hafstad

for

Hovedkomiteen NM 2024